Smart Businessclub

Alle leden, partners, sponsors en genodigden van MCA Europe hebben toegang tot de Smart Businessclub. Van deze Businessclub kunnen naast organisaties ook individuen lid worden die betrokken zijn bij onze activiteiten maar daar niet dagelijks mee bezig zijn. Centraal staat het uitwisselen van kennis en van best practices.

De leden van de Smart Businessclub zijn decisionmakers en specialisten in hun vakgebied. Wij streven voor bijeenkomsten naar altijd minimaal twee interessante presentaties van projecten en gerealiseerde doelstellingen.

De Smart Businessclub heeft als doel acute behoeften en ideeën te delen en de juiste hulpvraag te stellen, wij werken samen aan innovatieve businessmodellen en oplossingen. De leden van de Smart Businessclub hebben o.a. toegang tot netwerken, subsidies, project- groepen en baanbrekende innovaties en zijn decisionmakers en specialisten in hun eigen vakgebied.

De Smart Businessclub is een onderdeel van de stichting MCA Europe en is gevestigd in het WTC van Almere. Leden komen hier regulier samen en bezoeken regelmatig evenementen en bedrijven door het hele land.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Priscilla Resamenawi (priscilla@mca-europe.org)