De Stichting MCA Europe kent een directie en een Raad van Toezicht die toeziet op het realiseren van de doelstellingen en op de manier waarop dat gebeurt. Omdat wij een daadwerkelijk willen bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording willen afleggen laten wij ons onafhankelijk controleren. Daarnaast hebben wij leden naar wie wij volledige transparantie betrachten.

Leden kunnen kiezen uit vier lidmaatschap-categorieën:

  • Full member
  • Contributing member
  • Strategic member
  • Associate member.

Alle leden zijn ons even lief, het onderscheid zit vooral in de soort organisatie waarmee zij verbonden zijn. Leden worden betrokken bij alle belangrijke ontwikkelingen en stappen.

Het lidmaatschap van de Stichting MCA Europe varieert van € 10.000,- tot € 25.000,- per jaar excl. BTW. Wij lichten u graag de mogelijkheden en verschillen toe en ontwikkelen samen met u desgewenst maatwerk-lidmaatschappen die u werkelijk meer kennis en een verbreding van uw netwerk opleveren.

MCA Smart Businessclub

Alle leden hebben uiteraard ook toegang tot de MCA Smart Businessclub. Van deze Businessclub kunnen naast organisaties ook individuen lid worden die betrokken zijn bij onze activiteiten maar daar niet dagelijks mee bezig zijn. Lees hier verder…