Onze focus ligt op verbetering van Smart Mobility, Smart Cities en Smart Connectivity. Wij combineren de expertise bij onze eigen mensen en bij onze leden met die van vakexperts, innoveerders en investeerders.

Bedrijven, instellingen, gemeenten, provincies en individuen kunnen lid worden van MCA Europe en van de MCA Smart Businessclub. Dit geeft toegang tot bedrijven en specialisten die op dezelfde manier denken. Wij vertellen hier over de kosten. Neem van ons aan dat je het lidmaatschap snel terugverdient!

MCA Europe is een sociale non-profit organisatie die haar waarde dagelijks wil bewijzen. Daarom ambiëren wij groei naar een collectief van zo’n vijftig publieke en private organisaties, startups, scholen en universiteiten. Samen zijn wij in staat om een maximale CO2 reductie voor zowel consument als bedrijfsleven te realiseren, met behoud van zoveel mogelijk werkgelegenheid, gezondheid, inspiratie en werkplezier.

Vraag hier meer informatie over het lidmaatschap van MCA Europe, over onze credentials en sluit je aan. En bekijk onze video. Want welbeschouwd is er geen tijd te verliezen! →→→→