MCA Europe: Een uniek initiatief met visie. Een onafhankelijke stichting met als doel emissievrije deelmobiliteit voor iedereen in elke leeftijdscategorie toegankelijk te maken door aanbieders te ondersteunen en te faciliteren.

Als stichting verbindt MCA Europe organisaties en instellingen en brengen we expertise, innovatie en investeerders bij elkaar. Wij geven leiding aan verander-, innovatie- en onderzoekstrajecten, projecten en implementaties.

Working together for a more sustainable tomorrow

MCA Europe zet zich in om mobiliteits- en milieu uitdagingen op te lossen door innovatief te denken en verbindingen te ontwikkelen en te regisseren. MCA Europe is gespecialiseerd in sociale en technologische innovatie, marketing-, media- en conceptontwikkeling. Wij verbinden organisaties en instellingen die dezelfde visie hebben over de toekomst en we brengen expertise, innovatie en investeerders bij elkaar. Wij geven ondermeer leiding aan de projecten en studies die hieruit ontstaan.

MCA Europe stelt de eindgebruiker centraal
zonder deze direct te bedienen

Door de juiste communicatiekanalen te gebruiken verbetert MCA Europe de leefbaarheid en samenleving als geheel. Door behoeften, belangen en praktijkervaring met elkaar te delen lossen we problemen en uitdagingen op.